Har Bitcoins igangværende rally ben? Her er hvorfor analytikere tror, det gør

Bitcoin presser højere efter en $ 300-400 korrektion søndag morgen. Den førende kryptokurrency handles i øjeblikket til $ 10.400 fra denne artikels skrivning, omkring $ 200 fra lavprisen.

Dette kommer efter at den førende kryptokurrency udskrev et afgørende ugentligt lys tæt over $ 10.000. $ 10.000 har længe fungeret som et vigtigt vandret niveau for Bitcoin efter at have markeret tre separate højder i løbet af det sidste år.

Analytikere tror, at Bitcoins igangværende rally kan have ben, selvom det er så spirende og relativt lille.

Et tegn på, at dette er tilfældet, er prisen på altcoins.

Mange altcoins, især dem i DeFi-rummet, bryder ud og overgår de højder, de postede før søndagens fald. Dette antyder, at købere er kommet tilbage på markedet, tilsyneladende som reaktion på styrke på ældre markeder.

Hvorfor Bitcoin er grundlagt til at trykke højere

En af grundene til, at Bitcoin er klar til at bevæge sig højere, skyldes positive tendenser på derivatmarkedet. En erhvervsdrivende delte for nylig diagrammet nedenfor efter faldet søndag morgen og bemærkede, at korrektionen tillod Bitcoin at tappe nøgle likviditetszoner omkring $ 10.300:

”Som sædvanlig er likviditetsniveauer, hvor det er. Liqs bliver taget, pris dumping. Vi har lige taget nogle liqs igen. Jeg kan se dette gå op igen herfra, ellers dumpes det måske lidt længere til 10100. Dette træk føles forresten som en klassisk shakeout. Du skal også følge denne fyr, hvis du vil vide, hvad en rigtig hval tænker. ”

Tilføjelse til forventningerne om, at Bitcoin snart vil samle sig, er finansieringssatser. Finansieringssatsen er det gebyr, at lange positioner betaler korte positioner i et evigt futuresmarked for at sikre, at derivatprisen er til spotprisen.

Negative finansieringssatser er nu udbredt på kryptomarkedet på grund af enormt salgstryk på derivatplatforme.

Legacy Market Rally kunne hjælpe

En samling i det ældre marked kan hjælpe kryptomarkedsgendannelsen.

Alex Kruger, en makroanalytiker og økonom, delte for nylig, at der er en makrofaktor, der kan sende ældre markeder i himlen:

”Kunne have en uanstændigt grøn raketstart på ugen. Fra onsdag vil det være op til Fed at lade festen fortsætte. En hel del børsintroduktioner i denne uge kan hjælpe med at udløse risikovilligheden. ”

Bitcoin vil sandsynligvis bevæge sig højere, hvis aktier gør det.